Само в 7DniPlovdiv.bg

Като се продава дрога в дискотеката ти е така! Коцето си напазри кола за 500 000 лева

7 Dni Plovdiv10.08.20171min45640
коцето

Фолк певецът Константин се похвали с новата си кола марка „Макларън“, която е единствена порода си у нас и е на цена близо 500 000 лева. 

Коцето засне возилото в най-новия си клип. Самият той се похвали със снимка във фейсбукстраницата си и написа „Много скоро“.

Открай време Коцето е любител на високите скорости и за никого не е изненада, че се изръсил толкова много пари. Новият „Макларън“ на Коцето е кабриолет, модел 570S „Спайдър“. Той се задвижва от 3,8 литров двигател, който достига мощност от 570 конски сили. Благодарение на тях се изстрелва до 100 км/ч за едва 3,2 секунди, а максималната й скорост е 328 км/ч.

Някои от почитателите на певеца се издразниха, че той не спира да парадира с финансовите си възможности и го попитаха дали е възможно да изкарва толкова пари само от участия. Други пък намекнаха, че в дискотеката му в Студентски град явно още се продава дрога.

В светските среди се мълви, че редица негови колежки били впечатлени от избора му и искали не просто да ги повози, а да им даде колата да се снимат в техни клипове. Първа на опашката се наредила фолк певицата Емануела. Тя му казала, че е влюбена в колата и иска да я снима в новия си клип. Коцето се съгласил, дори се самопоканил да се снима във видеото. Не е ясно колко пари ще му плати Емануела, но по-всяка вероятност ще е безплатно, особено ако и Коцето сеснима в клипа, пише „Телеграф“.