Само в 7DniPlovdiv.bg

БОТЕВ – ОТБОРА НА НАРОДА!

7 Dni Plovdiv09.08.20171min28520
_R1W2247

България ликува! Нейният Ботев спечели Суперкупата! Всъщност какво тук значи някакъв трофей, когато си показал нещо друго. Показал си, че имаш сърце.

Това на Лудогорец е присадено. То ще бие, докато държавните пари бият Кирил Домусчиев по главата. Замине ли си Домуса, край с гела по делиорманци.

Докато Той е вечен! Защото е Ботев! Единственият отбор, който днес е на народа. Не е на задкулисието като Левски и Лудогорец, нито е изкуствен като ЦСКА.

В два финала народният Боев отне трофея на олигархичния Лудогорец. Това е велико. Това е трудно възможно, в която и да е точка на света. В света на парите, печелят богатите. Слава Богу, че има такива като Ботев! Защото след нощи като днешната, милиони осъзнават, че сърцето е важно. Обичта към фланелката – също! Моралът – най-вече.

Гордей се Ботев и празнувай. Днес с теб празнува цяла България. Без значение от цвета и. Защото днес народът видя в лицето на Неделев и компания своя шанс да победи олигархията. Ще стане само така, както го направи Ботев – със сърце!