Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма срамна работа! Бивш волейболист на Локо продава… сладолед по морето

7 Dni Plovdiv09.08.20171min290
Стоян Самунев

Бившият волейболист на Локомотив Пловдив и шампион с Нефтохимик 2010 – Стоян Самунев, си изкарва по любопитен начин хляба. Екснационалът може и да напусна бургаския клуб, но съдбата го остави на Черноморието.

34-годишният централен блокировач, който има общо три шампионски титли на страната (две с бургазлии и една с ЦСКА), продава сладолед в курортното ни селище Равда. Зад сергията 203-сантиметровият пазарджиклия, който е и трети в света за младежи от Техеран 2003, е бил принуден да застане, за да може да си помогне за семейния бюджет, разкрива Меридиан Мач.

Известно е, че дълго време Самунев заемаше основна роля в семейния бизнес на звездното ни либеро Теодор Салпаров. Стоян е женен за племенницата на национала – Лили Божидарова, от която има дъщеря Елеонора.

Самунев бе управител на един от хотелите, които Салпаров държеше заедно с брат си Георги Георгиев, бивш президент на волейболния ЦСКА.

По ирония на съдбата централният блокировач си тръгна от Нефтохимик 2010 точно в момента, в който Теодор Салпаров даде съгласието си да бъде играещ директор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *