Само в 7DniPlovdiv.bg

Канарчетата ще скубят орлите за втора поредна купа

7 Dni Plovdiv09.08.20171min170
Ботев - Лудогорец - Суперкупа 2

Ботев се точи да измъкне втори пореден трофей от сблъсък с хегемона  у нас – Лудогорец. Днес от 20 часа на стадион „Лазур” в Бургас двата тима ще спорят за Суперкупата. Преди по-малко от 3 месеца канарчетата победиха разградските орли на финала за Купата на България. Пловдивчани веднъж вече загубиха този трофей от делиорманци преди три години. Сега жълто-черните ще опитат да сложат във витрината си и това липсващо им отличие.

Треньорът Николай Киров няма да може да разчита на наказания Йордан Минев. Възстановеният от травма Тодор Неделев ще излезе като титуляр довечера, научи 7DniPlovdiv. Именно той ще поведе съотборниците си към нов успех срещу Лудогорец.

Белия ще направи няколко ротации, от които ще се възползват играчи с по-малко игрови минути. Атаката ще води Виана. Зад него ще нахлува Неделев. В халфовата линия ще са Балтанов, Меледже или  Юсеин, Бризола и вероятно  Стоянов. В защита Марин ще замести Минев. Останалите в отбранителния вал ще са Панов, Димов и Генев. На вратата не е изключено да застане Кайзер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *