Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Локо виси с 20 бона на свой ексвратар !

7 Dni Plovdiv08.08.20171min3550
Ясин Ел Харуби

Локомотив дължи 20 000 лв. на доскорошния си вратар Ясин Ел Харуби, научи 7DniPlovdiv.bg. Ръководството на черно-белите все още не е изплатило полагащите се заплати на 27 годишния страж за последните месеци от престоя му на „Лаута”. Харуби прибираше по 5000 лв. при смърфовете. Той не е получил парите си за 4 месеца – февруари, март , април и май.

Както е известно, Ясин си тръгна от Локо като свободен агент, след като договорът му с клуба изтече в края на май. Според запознати на този етап Ел Харуби не е предприел мерки срещу пловдивчани. Напротив между двете страни е постигнато устно споразумение. Ръководството на черно-белите коректно е обяснило на мароканския национал, че ще му се издължи, след като бъдат изчистени  всички забавени заплати на настоящите играчи в отбора. Доскоро собственикът на клуба Христо Крушарски висеше с по 2 заплати към всички на „Лаута”.

Наскоро мароканският страж с френски паспорт се завърна в родината си. Той подписа 3-годишен договор с шампиона на Мароко – ВАК Казабланка.

Не е изключено от Локо да постигнали същата договорка и с останалите футболисти, които си тръгнаха от отбора след края на сезона, заради никак не цветущото положение в клуба към онзи момент.