Само в 7DniPlovdiv.bg

Ето я новата жена в сараите на Доган! Впечатляваща, но и адски умна

7 Dni Plovdiv08.08.20171min40100
Мария Лечева

В Сараите на Ахмед Доган е забелязано ново женско присъствие, научи „Ретро“. Синът на Сокола – Демир, е сред най-желаните столични ергени, но наскоро сърцето му спечелила знойната хубавица Мария Лечева.

Избраницата на Доган-младши в момента заемала добър пост в международна компания, занимаваща се технологичните процеси покрай водоснабдяването и пречистването на отпадъчни и питейни води. Предходната й позиция била подобна, но в нашенска фирма от същия бранш.

Самият Доган високо ценял професионалния път на кандидат-снахата, защото неотдавна името му попадна в челната десетка на най-добрите хидроинженери в България. За пръв път Сокола имал допирни точки и теми за разговор извън злободневните с приятелка на сина си. Самата Мария пък можела да се похвали с цели три дипломи от различни университети.

Висшистката завършила първо икономика в Нов български университет, после продължила със специалност „Финанси” в същото заведение, а наскоро се сдобила и с кетап по правни науки от Софийския университет.

С Демир се залюбили покрай общи техни приятели, но за момента се въздържали от публичност на отношенията, защото наследникът на Сокола вече имал горчив опит с прекалено откритите авантюри. Единственото, което издавало симпатиите им един към друг, били намеците и препратките, които си разменяли в социалните мрежи.

Близо 2 години синът на почетния председател на ДПС не можеше да припознае истинската любов в нито една от многото си обожателки. Последната му сериозна връзка беше със синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска, с която скъсаха цивилизовано и без много шум. И до момента Демир и Гери поддържали приятелски контакт, защото драматична причина за раздялата им нямало. Решението да сложат финал на отношенията си било взаимно, понеже връзката им се изчерпала. Малкоданска не можа да издържи толкова дълго, колкото Демир, без мъжко присъствие около себе си.