Само в 7DniPlovdiv.bg

Рефер от Шумен ще „решава” спора за Суперкупата между Ботев и Лудогорец

7 Dni Plovdiv07.08.20171min380
Станислав Тодоров

Станислав  Тодоров ще е главен съдия на мача за Суперкупата на България между Ботев  и Лудогорец. Двубоят за трофея е в сряда, девети август, от 20:00 часа стадион “Лазур” в Бургас. Помощници на арбитъра от Шумен са Диян Вълков и Иво Колев, а четвърти рефер ще е Никола Попов. Ичко Лозев е съдийски наблюдател.

Междувременно в мрежата на продължава продажбата на билетите за Суперкупата на България.

Цената на масовия пропуск е 15 лв. и дава достъп до блокове 1, 2, 7 и 8 на сектор “А”, както и за целия сектор “В” на стадион “Лазур”. Цената на билетите за блокове 3, 4, 5 и 6 в сектор “А” е 25 лв, а за ВИП ложата – 50 лв.

Феновете от Разград ще бъдат настанени в блокове 5, 6, 7 и 8 на сектор “А”. За привържениците на “Ботев” е отреден сектор “В”, както и блокове 1, 2, 3 и 4 в сектор “А”.

Билетите се продават в сайта на EVENTIM, бензиностанции OMV, магазини Технополис, книжарници Ориндж, Български пощи, Касата пред Община Пловдив, Касата в Операта в Бургас.  На 8 август от 13:00 часа и на 9 август от 11:00 часа ще работят и касите на стадион “Лазур” в Бургас.

„Призоваваме привържениците да закупят предварително своите билети. Стадионът ще бъде отворен от 18:00 часа”, съобщиха организаторите от Българска професионална футболна лига.

Ден преди мача, във вторник /8 август 2017 г./ от 17:30 часа на стадион Лазур в Бургас пресконференции ще дадат треньорите на двата тима Георги Дерменджиев и Николай Киров, редом с Стефан Капралов (президент на БПФЛ) и Атанас Караиванов (мениджър на БПФЛ).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *