Само в 7DniPlovdiv.bg

Уникална наглост от убийцата на полицая в “Лаута”

7 Dni Plovdiv07.08.20171min9511
640_23ddda13a29e5b647318fc7fe5727db5

Катя Лерца, която блъсна и уби полицая Делян Палазов край пловдивския парк „Лаута”, разбуни духовете с новата си профилна снимка в личния си профил във фейсбук. На кадъра е зад волана на лек автомобил кобрио и се усмихва към обектива. 

Подборът на снимката е най-малкото неуместен с оглед на това, че Лерца причини смърт на пътя именно шофирайки автомобил.
„С какъв акъл се снимаш как караш кола, като преди 2 месеца… знаете какво стана”, коментира снимката буден гражданин.
Не е ясно дали подборът на кадъра е умишлена провокация от страна на Лерца, или просто тя не е обмислила добре каква ще е обществената реакция. Трябва да се отбележи и снимката е публична и може да бъде видяна от всеки, който реши да разгледа профила на жената.
Снимката има над 50 реакции във фейсбук, като всичките са позитивни – харесвания и сърчица. Сред коментарите от приятелите й има такива като „Super si”, „Ама и сити отива” и „Ела да ме повозиш”.
Фаталният инцидент с участието на Лерца стана на 13 май край парк Лаута. Автомобилът, управляван от нея, блъсна полицаят Делян Палазов край парк „Лаута”. Униформеният загина намясто. Лерца беше…

Източик: Plovdivmedia

 

 

 

One comment

  • петромил

    07.08.2017 at 23:47

    Тая се плющи с някой който е над всички!Пожелавам и да изтряскат нейното дете на място,но като я гледам това е дърт ялов миндил така ,че тя няма да усети какво е болка

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *