Само в 7DniPlovdiv.bg

Войнов: Утре подписваме с Райков, разочаровахме нашите фенове

7 Dni Plovdiv06.08.20171min390
IVP_8939

Треньорът на Локомотив Войн Войнов не скри разочарованието си от тежката загуба с 1:4 от ЦСКА. Той обаче разкри и  добра новина – утре черно-белите ще подпишат с изгонения през зимата от Едуард Ераносян – Симеон Райков.

„Загубихме, тъй като  допуснахме повече грешки и бяхме наказани. Изводите са си за нас. Ние трябва да бъдем по-резултатни в атака, трябва ни и малко хъс, но днес груби индивидуални грешки доведоха до поражението. Във футбола ги има тези неща – трябва да бъдем реалисти. Три от четирите гола ги вкараха след наши грешки”, заяви Войнов.

“Днес разочаровахме нашите симпатизанти, но ще направим всичко възможно да ги зарадваме в следващия мач. В никакъв случай няма да подценим отбора на Витоша Бистрица. Познавам ги много добре, също и техния треньор. Исмаил Иса го познавам много добре, но той има оферти от чужбина. Ако не замине за чужбина, може да дойде при нас. Райков по информация от  днес ще подпише утре договор с нашия клуб. Асен Георгиев ще изчака още един ден.”, обяви Войнов.