Само в 7DniPlovdiv.bg

Шофьор вдигна над 100 км/час с бавареца си, но след това съжали жестоко за случилото се… (СНИМКА)

Полицейска патрулка 2

Поредният шофьор, търсач на силни усещания, високи скорости и адреналин, безславно приключи екстремните си преживявания в крайпътната трева.

Според очевидци водачът на БМВ-то е карал с над 100 километра в час по улица „Удроу Уилсън“ в район „Изгрев”. Показното въртене на гуми по асфалта обаче не го е откарало в правилната посока, не е успял да завие по отсечката пред него и се е забил в крайпътните храсти. До самото място на инцидента има сграда. Истинско чудо е, че точно в този момент никой от портала не е излизал на улицата и не се е стигнало до инцидент, пише Трафикнюз.

Работещи в района споделят, че често по това трасе се случват подобни инциденти и любителите на висок адреналин изпробват мощността на колите си. Но често забравят, че за шофирането в градски условия ограничението на скоростта е до 50 км/час.

Според Закона за движението по пътищата в конкретния случай, ако водачът на бавареца трябваше да бъде глобен за превишаване на скоростта над 50 км/ч, неговата санкция щеше да бъде 700 лв. и лишаване от правото да управлява МПС за три месеца.