Само в 7DniPlovdiv.bg

Миглена Каканашева изкарва пари от нещастието на подрастващи, амбициозни момичета! Шокиращо отношение в новото онлайн предаване, леят се сълзи и красота… (СНИМКИ)!!!

1530427139-36432313-2192867050727498-5687096944028024832-n

Мегз е супер въодушевена покрай новото си онлайн предаване “Instaqueen” за избор на новото лице на “Ангел на Мегз”, предаде репортер на 7dniplovdiv.bg.

Миглена Каканашева не спира да качва клипчета и да рекламира всеки епизод, който се появява. Вчера, обаче се редяха сълзи и сополи от една от участничките в предаването. Епизодите са кратки и задачата н амомичетта беше да направят видео представяне.

Само две от красавиците се справиха със задачата, но малко преди да обявят, коя от шесте момичета печели предизвикателството, момичето Радосвета избухна в сълзи. Тя не сдържа емоциите си и е плакала близо час, докато са се провеждали снимките. Оказва се, че тя е била едната от най-добрите видеа, но не това я разстроило, а факта, че събрала толкова хейт в социалната мрежа.

Не харесват момичето, защото имаше спречкване с една от останалите претендентки за короната и тя се държеше, меко казано, арогантно. Ще разберем какво ще стане в следващите епизоди.

По-интересното обаче е, рекацията на Миглена. Дори от това се опита да извлече рекламното. Направи видео в което обявява, как благодарение на нейното предване щяла да промени цялостното държание на момичетата и едва ли не добре, че е тя и нейния безпрецедентен успех.

Опитва ли се да изкарва пари от нещастието на малките момиченца, само можем да предполагаме! Успех на всички участнички и по-малко сълзи да се лей!