Само в 7DniPlovdiv.bg

Едно от най-мащабните хип-хоп събития това лято ще бъде и в Пловдив

7 Dni Plovdiv06.08.20171min220
56733_big_preview

На 24 август в Пловдив ще бъде поставено началото на едно грандиозно шоу от поредицата Hip Hop History Repeating, като за пореден път ще се съберат едни от най-актуалните артисти на родната хип-хоп сцена – SKILLER, ALEX P, F.O., UPSURT, SPENS и BALET NOVA. Най-добрите DJ-и също ще се включат – DJ DONCHO, DJ CASS, DJ FED и Bedroom Premium Ladies.

Началото на концерта ще бъде на 24 август от 19:30ч. Hip- Hop History Repeating се е превърнало в традиционно събитие, което обединява най-добрите имена от клубната сцена.

Сигурно е, че възбудата ще се носи във въздуха и ще нажежи страстите почти до… червена точка с надпис Adults Only, когато на сцената излязат момичетата от балет Bedroom Premium Ladies.

 

Само за един сезон в Пловдив Bedroom се превърна в еталон за качество. На сцената му гостуват легенди на хаус и хоп-хоп музиката, а хореографията на тематичните му партита, всяка вечер изненадваха с нещо ново и нестандартно. Bedroom Пловдив бе горд домакин и организатор на ТОП партита носещи наслада, приятни емоции и незабравими спомени.