Само в 7DniPlovdiv.bg

Ново чудовищно задръстване в Пловдив! Защо се образува тапа и днес на булевард “Руски” в Пловдив? Какво се случва там… (СНИМКИ)!!!

Ruski задръстване

Тапа от автомобили се образува и днес на булевард „Руски”. Причината е ремонтът на кръстовището с улица „Преслав”. Движението е двупосочно в платното от страната на Бунарджика. В момента се извършва превключване към ново водопроводно отклонение по ул. „Преслав“ от фирмата, която изпълнява реконструкцията на бул. „Руски“, предаде trafficnews.bg.

Както съобщихме, поради тази причина без вода са жителите на района от ул. “Гладстон” до бул. “6 септември”. Там няма да има вода в периода до 17:00 часа.

Ремонтът на булевард „Руски”, както и на „6 септември” и „Коматевско шосе”, трябва да приключи до 18 юли, за да може да бъде направена временна организация за мащабен ремонт, който се готви под тепетата – ремонтът на подлеза под Пощата. Първо ще се затвори едното платно на улица „Гладстон”, а движението ще се извършва по другото.

По същия начин ще бъде и по булевард „Цар Борис III Обединител”, който също ще бъде частично затворен по време на ремонта. След това обаче ще се пристъпи към цялостно затваряне от „Света Петка” до улица „Преслав”, като ремонтът, който е изключително тежък, ще продължи до края на годината.