Само в 7DniPlovdiv.bg

КПБП призова: Инвазия в Бургас, да приключим незабравимото лято с нова победа над Лудогорец!

7 Dni Plovdiv05.08.20171min1060
отборът на ботев

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив се обърна към своите събратя преди предстоящия финал за Суперкупата на България срещу Лудогорец. Вижте обръщението на КПБП:

Скъпи ботевисти, приятели, съмишленици,

на път сме да изпратим едно незабравимо лято, лято, което ни накара отново да се радваме, да мечтаем, да бъдем горди.

Едва ли някой си е представял в началото на годината, че Ботев Пловдив ще постигне това и то точно в този период от своята история.

Момчетата, които смело защитаваха свещените цветове, предвождани от Николай Киров и Иван Кочев спечелиха първия трофей от повече от две десетилетия насам, трофей, който доведе до едно достойно представяне в европейските клубни турнири. Цял Пловдив ликуваше, когато футболистите ни спечелиха Купата на България, цял град и много футболни любители свалиха шапки пред победата на Ботев Пловдив в Албания и сърцатата му игра в Израел, хиляди жълто-черни сърца, местни жители на Бургас и много други пред телевизорите видяха албанците и израелците на колене на Лазур, за да стигнем до достойното отпадане от Маритимо, представител на едно от най-силните първенства в Европа.

Всички тези емоции ни бяха подарени от футболистите, треньорите, лекарите, масажистите и изобщо всички, които по един или друг начин спомогнаха това да се случи, всички, които преминаха през разни знайни и незнайни перипетии, за да ни донесат толкова много положителни емоции.

По ирония на съдбата, това незабравимо лято приключва така, както започна – с финал срещу Лудогорец Разград.

На 09.08 от 20:00 ч. на ст. “Лазур” нашите момчета ще влязат в битка за Суперкупата на България. Не се и съмняваме, че те ще направят каквото зависи от тях, за да ни донесат поредната радост. Тук обаче идва въпросът какво трябва да направим ние, привържениците на най-стария клуб в страната?

Отговорът е много елементарен, а именно- инвазия в Бургас и себераздаване до последната минута на мача, като за последно, като за финал! Футболистите ни се нуждаят от нашата подкрепа, а наше единствено задължение е да им я дадем!

Всички в Бургас!