Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Канарчетата изпуснали по 2500 лв. за бой по ЦСКА

7 Dni Plovdiv03.08.20171min210
Ботев - ЦСКА

В Ботев са изпуснали премии от по 2500 лв. на калпак за победа срещу ЦСКА, научи 7dniPlovdiv.bg. Двубоят се игра миналата неделя на базата в Коматево. Канарчетата играха като озверели срещу червените, въпреки че им предстоеше реванш с Маритимо от третия предварителен кръг на Лига Европа. Обещаният солиден бонус обаче остана неприбран, след като момчетата на Николай Киров-Белия не само,че не спечелиха, но допуснаха катастрофална загуба с 2:6.

Още след двубоя на „Футболен комплекс Ботев 1912” в София се заговори, че пловдивчани са били допълнително стимулирани с  отборна премия в размер на 40 000 лв. Не е ясно дали бонусът е бил подсигурен лично от ръководството на канарчетата, или от тайнствен благодетел, решил да развърже кесията за успех срещу ЦСКА.

Стандартните премии на Коматево са по 1000 лв. за победа. Излиза, че са сблъсъка със столичани те са били завишени два пъти и половина.

С оглед на мача в Португалия, двубоят с ЦСКА не започваха Виктор Генев, Омар Косоко и Тодор Неделев, който не успя да се възстанови и за реванша на о-в Мадейра.