Само в 7DniPlovdiv.bg

Селекцията в Локо продължава с пълна сила! Черно-белите уредиха още две нови звезди! На „Лаута” чакат дуо натурализирани – германец и португалец!

7 Dni Plovdiv12.06.20181min190
Бруно Акрапович за сайта

В Локомотив (Пловдив) са на път да решат един от големите проблеми в селекцията. Вратарят Мартин Луков е дал съгласие да премине на “Лаута” и днес се очаква да подпише договор с “черно-белите”. В момента “смърфовете” разполагат само с един страж, след като Росен Андонов бе освободен, а титулярят от миналото първенство Илко Пиргов се възстановява след тежка операция. Опция е единствено хърватинът Антони Малина.

Луков напусна наскоро Дунав (Русе), след като договорът му изтече и той не пожела да го поднови. Вариант пред него беше и Славия.

“Черно-белите” стартират подготовка в петък. До момента договори с клуба са подписали Бирсент Карагерен, Георги Кременлиев и Лукас Масоеро. Днес в Пловдив се очаква да пристигне още един аржентински бранител – Николас Канавесио. Той направо ще подпише със “смърфовете”. Още двама чужденци ще дойдат на “Лаута” в близките дни. Става въпрос за тъмнокож футболист с немски паспорт, който играе на позицията бек, както и за бразилец с португалски паспорт, който се подвизава зад централния нападател.

“Тема Спорт”