Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев започва подготовка без куп от звездите си! Вижте кои футболисти ще отсъстват и защо!

7 Dni Plovdiv11.06.20181min1890
Първа Тренировка Ботев007

Днес Ботев ще стартира лятната си подготовка! Първото занимание след ваканцията е насрочено за 18 часа, като половин час по-рано  треньорът Николай Киров ще даде пресконференция. В заниманието участие обаче няма да вземат участие доста от звездите на канарчетата от миналия сезон, като някои от тях все още не са се завърнали в Пловдив, защото повечето липсващи са чужденци.

Сигурно е, че на базата в Коматево няма да се появи Алваро Юлиано, с когото клубът вече се раздели.  В първата тренировка за новия сезон няма се включат още вратарят Даниел Кайзер, Диого Кампос, Стивън Петков, а вероятно и Дуде Ндонгала. Кампос все пак може и да успее да пристигне навреме за заниманието. Ден почивка може да получи и Радослав Терзиев, който снощи вдигна тежка сватба.

Даниел Кайзер е чакан в Пловдив в сряда, научи 7DniPlovdiv.bg. Полякът скъса с ергенлъка в събота и е получил два дни допълнителна почивка. Диого Кампос е възможно да се забави с ден, като на Коматево се надяват да не възникнат допълнителни усложнения с него. Дуде Ндонгала е твърде вероятно също да се появи чак утре. Французинът се е опитал да оправдае отсъствието си с доста нелепа и странна причина. Засега не е ясно дали от клуба няма да го сюрпризират неприятно с глоба, ако не приемат оправданието му. Стивън Петков по всяка вероятност ще бъде на базата в Коматево, но няма да се включи в заниманието на отбора. Голмайсторът на Ботев за миналия сезон претърпя операция на глезена в края на май и засега не е готов да се включи в тренировъчния процес.

Новите попълнения ще са две. Подготовка с отбора ще започнат привлечението преди броени дни Васил Шопов и Костадин Ничев. В заниманието ще се включат и преотстъпените през пролетта младоци – Радослав Апостолов – Щайгата, вратарят Мартин Димитров – Китаеца, Кристиан Димитров и Атанас Ташолов.