Само в 7DniPlovdiv.bg

Бум на сватбите в Ботев! Още една звезда на канарчетата скъса с ергенлъка!

7 Dni Plovdiv10.06.20181min1220
Радослав Терзиев

Истински бум на сватби настана в Ботев! Железният защитник на канарчетата Радослав Терзиев също вече не е в отбора на ергените. 23-годишният футболист се врече във вярност на своята възлюбена Николета. Терзиев вдигна приказна сватба точно преди старта на лятната подготовка на отбора.

Пищното вечерно  тържество се очаква да продължи до ранните часове на утрешния ден. Първата тренировка на тима е насрочена за 18 часа на базата в Коматево. Празненството се вихри в изискания ресторант на Новотела, разбра 7DniPlovdiv.bg. Сред гостите са и неговите съотборници.

Вчера сватба вдигна и Даниел Кайзер. Вратарят на Ботев се венча за красивата Доминика в родната Полша.

По време лятната ваканция Серкан Юсеин пък се сгоди за приятелката си Петя Далемска. Това се случи по време на почивката на халфа на остров Тасос, където релаксираха и няколко негови съотборници начело с Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов и Лазар Марин. 7DniPlovdiv.bg разкри, че канарчетата се печат заедно на плажовете на гръцкия остров, където към тях се присъедини и треньорът Николай Киров.

ВИЖТЕ ТУК ИНФОРМАЦИЯТА НИ ЗА КОЛЕКТИВНАТА ПОЧИВКА НА ФУТБОЛИСТИТЕ И БЕЛИЯ НА ОСТРОВ ТАСОС

Сега в отбора с трепет очакват предстоящата сватба и на Серкан Юсеин, ако не го изпревари някой друг от съотборниците му.