Само в 7DniPlovdiv.bg

Първи жесток скандал между Деси Банова и Плевнелиев! Той иска да гледа раждането, но тя го посече…

Виктор Марев10.06.20181min40250
Росен Плевнелиев и Деси Банова

Росен Плевнелиев и Деси Банова са много щастливи заедно, но нямат еднаква гледна точка за всичко!
Облаци надвиснаха над връзката на Росен Плевнелиев и Деси Банова. Двойката е в трепетно очакване на своето първо общо дете, но не всичко върви по мед и масло.

Бившият държавен глава и бившата синоптичка имали сериозни разногласия относно процеса на раждане на бебето. Той бил от модерните бащи, които искат да гледат как се ражда детето им. Тя обаче категорично отказвала подобен вариант, коментира Пик.

Деси смятала да ражда по естествен път и затова не искала мъжът й да я вижда как напъва и как изглежда доста изтощена. Смятала, че това ще съсипе романтиката помежду им.

Росен обаче нямал подобни опасения. Той обожавал жена си и бил убеден, че ще е така винаги, независимо в каква ситуация я види.

И двамата били повече от настоятелни в желанията си. Засега никой не искал да направи компромис и затова ще е интересно да се види кой ще отстъпи първи.

Бившият президент не бил присъствал на ражданията на останалите си деца и затова смятал, че ще му е много интересно да види как наследникът му идва на бял свят. За целта обаче ще трябва да убеди родилката, а това не е никак лесна задача.

Бременността не е много лесна за Деси Банова. В първите три месеца тя постоянно имала гадения и главозамайвания. Сега обаче състоянието й било вече стабилно и в началото на есента трябва да стане майка за втори път.