Само в 7DniPlovdiv.bg

Гръмна бомба в парламента! Патриотът Борис Янчев попиля БСП: Отрязаха Борисов заради пропагандна политика…

Виктор Марев09.06.20181min21410
бойко борисов

Ние сме доволни от това, което Борисов обясни за визитата си в Русия, но за съжаление не беше чут от тези, които го поканиха. БСП използваха похват, който не прави чест- да кани премиер и вместо да изслушва по конкретния въпрос, започва да прави пропаганда и политика. Сигурно е, че премиерът имаше още какво да каже засрещата. За съжаление тази възможност не му беше дадена. БСП искаха да се влезе в диалог с обиди и квалификации”, каза пред “канал 3” заместник-председателят на НСФБ, Борис Ячев.

„Ясно е, че не се тръгваше към Русия с някакви прекомерни очаквания. Въпреки това, според мен се постигна оптималното от това тези разговори да дадат резултат. България отваря врати да се случат нормални търговски и икономически отношения”, категоричен беше той.

По повод модернизацията на армията, Ячев сподели, че след 6 часов дебат, в който се е коментирало всичко друго само не и състоянието на българската армия, след разигран цирк, след като БСП използва трибуната и темата, за да изложи цялата си предизборна кампания, в крайна сметка част от социалистите са дали своя глас “за”.

“Всеки здраво мислещ българин би застанал зад модернизацията на армията. Това са необходими разходи, но в същото време са такива, които ще канализират част от финансовите ресурси на държавата от различни социални дейности. Видя се, че става въпрос за разсрочени финансови ангажименти, дълги години във времето и защото действително състоянието на армията заслужава едно сериозно подпомагане, за да достигне нормално европейско ниво”, допълни още депутатът от НФСБ.