Само в 7DniPlovdiv.bg

Пловдивската звезда Елица със скандален клип – 5 литра мляко върху голи момичета

7 Dni Plovdiv03.08.20171min550
елица

Около пловдивската певица Елица отново стана много горещо. Гласовитата блондинка снима провокативно видео към новия си сингъл “Тебе, бебе”, като вместо мъже за статисти използва екзотични секси танцьорки.

“Всеки снима с мъже, мускули, татуировки и коли. Това е скучно и изтъркано. Аз снимам с мацки и хеликоптер”, разкри пред “Марица” палавницата. Снимките продължили 2 дни в известен столичен хотел и частно летище в Лесново, а видеото е дело отново на режисьора Христо Кавалов.

Съвсем в стила на Елица, всеки кадър в клипа е доста предизвикателен. На една от сцените дори се разливат 5 литра мляко върху голото тяло на една от танцьорките.

“Млякото беше доста студено и ефектът му върху кожата на момичето беше настръхващ”, разкри изпълнителката. Естествено, снимките се оказали доста трудна задача за мъжката част от екипа. “Режисьорът често спираше да пуши… специално на този кадър”, смее се Елица.

Резултатът обаче е впечатляващ. И само за два дни видеото събра над 50 000 лайка в интернет. “Браво, Елица, това е най-добрият ти проект”, “Супер яка песен”, похвалиха я феновете.