Само в 7DniPlovdiv.bg

Ето ги най-желаните пловдивски ергени – красиви и богати

7 Dni Plovdiv03.08.20171min210
вълчо арабаджиев

Четирима свободни, богати и привлекателни мъже ще бранят честта на Пловдив в тазгодишната класация “Ерген на годината 2016”. Синът на републиканския рекордьор на овчарски скок Атанас Търев – Кирил, наследникът на известната хотелиерска фамилия Арабаджиеви – Вълчо, предприемачът и бивш депутат Мартин Иванов и собственикът на веригата „Aladin Foods“ Халед Харфан ще се състезават за престижната титла. Всички те са номинирани в категория “Бизнес”.

В категория “Спорт” също има с какво да се похвалим. Сред номинираните там е юношата на Ботев и бивш играч на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров, който само допреди няколко седмици събираше погледите на дамите на стадион Лаута. Негови конкуренти за статуетката са сноубордистът от Чепеларе Радослав Янков и панагюрският автомобилен ас Илия Царски.

80 са актуалните български ергени, които ще се състезават в четвъртото издание на престижната надпревара. Четирите основни категории наред с “Бизнес” и “Спорт” са “Шоубизнес” и “Политика”. В списъка попадат поп звездата Павел Николов (от дуета Павел и Венци), младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов (от сериала „Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Пламен Мирянов.