Само в 7DniPlovdiv.bg

Бомба само в 7DP: Милионерите от Кърджали отмъкват капитана на Локомотив! Арда се готви да атакува Първа лига със звездата на черно-белите!

7 Dni Plovdiv02.06.20181min2250
Веселин Марчев радост след гола във вратата на Септември

Капитанът на Локомотив може да осъществи сензационен трансфер. Веселин Марчев е желан от Арда Кърджали, научи 7DniPlovdiv.bg. Договорът на 28-годишния офанзивен футболист с черно-белите изтича. Той става свободен агент и няма проблем да премине в друт клуб без трансферна сума. Милионерите от Кърджали се надяват да успеят да се възползват именно от този факт, излизайки със солидна оферта до звездата на смърфовете. По наша информация вече е имало първоначални разговори в тази насока. Тепърва предстои да се разбере дали Марчев ще приеме изкушаващата оферта на богаташите от Арда.

Милионерите от Кърджали спечелиха безапелационно първенството в Трета Югоизточна лига. С оглед на финансовия рай в клуба целта е още през предстоящия сезон да се преследва промоция в Първа лига.

По информация на 7 DniPlovdiv.bg в основата на евентуалния трансфер на Марчев в Арда е … бившият капитан на черно-белите Пламен Крумов. Той подсили селекцията на Елин Топузаков през зимата, след като си тръгна от „Лаута“. Според запознати Крумов е в изключително добри отношения с ръководството на Арда и затова той е в ролята на нещо като посредник между клуба и Марчев.