Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Детето-чудо на българската атлетика отвърна на удара на Тракия! Лили каза за жеста, обвини клуба си в лъжи и изригна: Вместо да ми извадите очите, вие ми изписахте веждите!

7 Dni Plovdiv29.05.20181min970
Лиляна Георгиева - лека атлетика

Детето-чудо на пловдивската и българската атлетика- Лиляна Георгиева, отвърна на обвиненията, с които я засипаха вчера от клуба й – СКЛА Тракия. На свой ред тя изригна с гневно съобщение на личния си профил във „Фейсбук“, видя 7DniPlovdiv.bg. Чрез него тя разкри своята истина за драмата около нея, разиграла се след желанието и да напусне досегашния си клуб заради неразбирателство с треньорката Радмила Станкович и последвалите събития.

ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ОТ ВЧЕРА, НА КОЯТО ЛИЛЯНА ТОМОВА, РАДМИЛА СТАНКОВИЧ И АДВОКАТ НИКОЛОВА РАЗКРИХА ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ПО КАЗУСА „ЛИЛЯНА ГЕОРГИЕВА“

7DniPlovdiv.bg публикува позицията на Лиляна Георгиева без редакторска намеса:

Евала, г-жо Томова, г-жо Станкович и адвокат Николова!
Измихте си ръцето отново с мен и жеста ми отправен към г-жа Станкович , но не казвате за лъжите през тези 4-ри месеца, че ще бягам и разигравките и безполезните разговори, в които бяхте толкова мила и убедителна, че всичко ще бъде в моя полза. Госпожо Томова обещахте, че споразумение ще има, защото Вие като голям спортист и човек на ниво дадохте дума, че ще бъде грехота да унищожите таланта ми, защото имам не разбирателство с Радмила Станкович.
Ааа колкото до жеста ми ИЗВИНЯВАМ СЕ, НА ВСИЧКИ ХОРА, КОЙТО БЯХА НА СТАДИОН ПЛОВДИВ, но просто Вие г-жо Томова и г-жо Станкович ме направихте луда с лъжите си, че ще бягам и затова не издържах и си позволих да го направя. След всичкия този психически тормоз, който ми насесохте не мислех, защото бях наясно, че каквото и да направя Вие няма да ме пуснете да се състезавам тази година, защото това при вас е практика.
Не ми пуснахте заявка за състезание нито веднъж, а винаги Ви чаках до последния момент и всеки път бях излъгана. А грозната Ви постъпка на Турнир Пловдив мина всички граници…. Аз отидох на стадиона бях в списъка на 800м. и 30-мин. преди да бъде даден старт Вие г-жо Томова лично се обадихте на Радмила Станкович и казахте да ме зачертае от списъка.
След като проведохме разговор с един от шефовете на федерацията той каза, че Вие отричате да сте казвала това … кой лъже и кой се излага ?! КАЖЕТЕ КАКВО ЦЕЛИТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ДА НЕ БЯГАМ ТАЗИ ГОДИНА ИЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ ОТКАЖА ?!
ЛЕЛЕЛЕ БРАВО!!! ПОСТИГНАХТЕ ЕДНО, СПРЯХТЕ МЕ, НО НЯМА КАК ДА МЕ ОТКАЖЕТЕ, ДОРИ ВИ БЛАГОДАТЯ ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО НАПТАВИХТЕ. ЗАЩОТО МИ ОТВОРИХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ВРАТИ И ВСИЧКО МИ ВЪРВИ КАКТО ТРЯБВА. ВМЕСТО ДА МИ ИЗВАДИТЕ ОЧИТЕ ВИЕ МИ ИЗПИСАХТЕ ВЕЖДИТЕ.
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА, ЗА ДА СТАВАМ ОЩЕ ПО-СИЛНА И ПО- МОТИВИРАНА!!!