Само в 7DniPlovdiv.bg

Страхотните новини за Спартак следват една след друга, но нещо разбуни духовете сред феновете! Привържениците скочиха заради…(СНИМКА)

7 Dni Plovdiv17.05.20181min370

Феновете на Спартак изразиха силно безпокойство, въпреки че прекрасните новини за възраждането на клуба валят една след друга. Притеснението на привържениците на гладиаторите идва от слуховете за смяна на клубната емблема.  Феновете публикуваха интересно съобщение на официалната страница на Спартак във „Фейсбук“.

7DniPlovdiv.bg го помества без редакторска намеса:

„В медийното пространство, освен с хубавите новини за любимият ни Спартак, се прокрадна и едно инфо, което меко казано разбуни духовете сред феновете. Всички ние се радваме, че “гладиаторите” се завръщат на футболната карта. Още повече се радваме на новините за реконструкцията на стадиона – една отдавнашна мечта на изстрадалите запалянковци на този славен клуб. Новината, която разтревожи нас феновете (дано е само слух, а не реалност) е, че новите собственици ще променят емблемата на клуба. Това е просто недопустимо, емблемата на клуба е лицето пред света. Дано новите собственици се вслушат в нас, защото, ако направят някаква драстична промяна на тази светиня за нашия клуб, това ще е най-голямата им грешка!!! Нов официален сайт, нов стадион, добре, но този клуб е наследник на шампиона Спартак. Промените ли емблемата, вие изтривате имената на Диев и компания. Всички сме с вас за хубавите неща за клуба, но не пипайте емблемата на клуба, а се загледайте в историята и за клубните фланелки.

P.S Дано достигналият до нас феновете слух не се окаже истина. Не пипайте светинята в синьо и червено!!!