Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма такъв абсурд! Локо пусна жалба срещу съдийството на мача с Черно море, но не е истина какво се случи! Вижте и за какво претендират черно-белите

7 Dni Plovdiv17.05.20181min260
Николай Йорданов - съдия

Локомотив Пловдив ще подаде жалба срещу съдийството, в която черно-белите ще оспорват показването на червения картон на Анте Аралица. Както се видя на повторенията, Аралица не удря явно и безспорно своя съперник, а по-скоро се опитва да измъкне крака си из под него.

Ако картонът не бъде отменен, наказанието предвидено от правилника за директен червен картон при спряла игра е от 2 до 4 мача.

Делегацията на Локо Пд са станали свидетели на пореден абсурд и своеволие от длъжностните лица след срещата. По регламент реферите нямат право да напускат съдийската стая, докато не изтекат 40 минути след последния съдийски сигнал. Преди да изтече този срок администраторът на Локо Пд е потърсил реферите и делегата в стаята им, за да ги уведоми, какъвто е реда, за това, че Локо Пд ще пусне жалба срещу съдийството. Оказало се обаче, че реферите са си тръгнали и така пловдивчани е трябвало да уведомяват БФС по телефона за намеренията си, разкриват колегите от Plovdivderby.com.