Само в 7DniPlovdiv.bg

Стивън Петков разкри истината за ЦСКА и отсече: Само един клуб в България може да си позволи откупната ми клауза, но …

7 Dni Plovdiv16.05.20181min820
Ботев-Верея10

Златният жокер на Ботев Стивън Петков стана играч на месеца. 22-годишният таран говори надълго за евентуален интерес от страна на ЦСКА към него. Юношата на Левски, сподели, че няма оферта от червените.  Петков разкри най-важното около евентуален негов трансфер в друг клуб, а именно наличието на откупна клауза в договора му. Според Стивън тя е по силите единствено на Лудогорец от българските клубове, но шампионите едва ли ще платят за втори, за да вземат при тях.

„Изписаха се доста работи. Не мисля, че това ще ми е последната награда с отбора на Ботев. Има още един мач до края на сезона, който е важен за мен и за отбора, отиваме в Разград за 3 точки“, коментира Петков.

„Имам още една година договор с Ботев. На първо място не е реално да ме пращат в ЦСКА без да е свършил сезона. Аз съм професионалист и моето мнение, че нещата трябва да се правят професионално. Имам висока откупна клауза и единственият отбор в България, който може да си я позволи, едва ли ще ме купи отново (б.р. Лудогорец). Освен това нямам реална оферта от ЦСКА, нито е говорено с моя агент, нито с мен, нито с клуба“, заяви още Стивън.