Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия разкри най-важното за новите попълнения на Ботев, а за Стивън Петков и Неделев обяви, че …

7 Dni Plovdiv16.05.20181min960
Ботев-Верея21

Треньорът  на Ботев Николай Киров каза силни думи за Стивън Петков, който снощи донесе победата с 2:0 над Верея. Белия разкри и интересни подробности около лятната селекция на канарчетата.

„Получи се добър мач, с настроение, с желание. Преди двубоя казах на футболистите  да играят с настроение и за хората, и да зарадваме феновете с победа. През втората част понамалихме темпото, но имахме ситуации. Стивън Петков е на терена, за да бележи, а той показа, че може да го прави. Доволен съм, че успях да го привлека в деликатен момент за него и за нас “, коментира Киров.

„На този етап няма нужда от разговори с Неделев, защото няма оферта към него”, добави още той. Наблюдаваме играчи за селекция през новия сезон, но чакаме да видим какъв ще ни е бюджета. Имаме проблеми в крайната защита, там ще търсим футболисти. Целта е да запазим част от титулярния състав. В момента наблюдаваме защитници, ще видим кои ще са изходящите трансфери и ще мислим. Представянето ни в евротурнирите и спечелването на Суперкупата на България ще отбележа като постижение през сезона и серията от 15 мача с победи в различните турнири, което показва, че имаме една основа“, каза още Белия.