Само в 7DniPlovdiv.bg

Стивън Петков съжали, че не е изпълнил обещание към феновете и отсече: Идеята ми е да се махам оттук вече!

7 Dni Plovdiv16.05.20181min290
Ботев-Верея08

Златният жокер на Ботев Стивън Петков очаквано стана играч на мача срещу Верея. Той заби и двете попадения за канарчетата за успеха с 2:0. По време на двубоя Стивън отправи интересно послание към бултрасите, което бе разтълкувано като сбогуване с тях. Самият Петков обаче не даде ясен отговор дали кариерата му ще продължи другаде.

„Искам да споделя наградата с двамата ни капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, които ми помагат от първия ден, от който съм в Ботев. Двата тима не играеха за нещо, първото полувреме вкарахме един гол, второто пак и си затворихме мача, работата ми е да бележа“, коментира Петков.

„Дори малкото игрови минути, които имах ми даваха стимул, идеята ми е да се надграждам във всеки един мач, и да се махам вече оттук. Имам предвид от държавата да се махам, а не от Ботев. Имам договор за още 1 година. Благодарих на всички „жълто-черни“ фенове, уважаван съм от тях, благодаря им“, добави той.

„Реализирането на голове дава необходимото самочувствие, но обещах на феновете 20 гола, искам да съм голмайстор. Този сезон но този сезон няма как да стане. Чувстамсе страхотно“, коментира още Петков.

„Като свърши първенството, ще видим какво ще е бъдещето ми. Нека да има оферта от друг отбор, пък тогава ще видим. Идеята ми е друга“, завърши изказването си Стивън Петков, който е голмайстор на Ботев през този сезон с 15 гола.