Само в 7DniPlovdiv.bg

Гришо разкри какъв е най-големият му проблем! Най-накрая се разбра защо Григор Димитров …

7 Dni Plovdiv15.05.20181min3250
Гришо - Тъжен

Най-добрият тенисист на България – Григор Димитров, коментира представянето си през този сезон. Утре Гришо ще стартира участието си на Мастърса в Рим. Негов първи съперник ще е Кей Нишикори. Двамата ще се изправят един срещу друг в среща от втория кръг на надпреварата. Българинът призна, че колебливото му представяне се дължи на непостоянството.

„Към момента не съм си поставил цели за сезона на клей. Не съм достигнал желаното ниво. Играта ми не е достатъчно постоянна и продължавам да изпускам удари, които не би трябвало“, обяви Гришо.

„Добре е все пак да минаваш през такива моменти, да се погледнеш и да видиш какво можеш да направиш по-добре през следващите няколко дни. Позитивен съм и психологическата ми нагласа е много добра.“

Григор не отговори конкретно на въпрос дали липсата на постоянство е единствената причина да не може да покаже нивото от финалите в Лондон.

„Сега просто трябва да се фокусирам върху играта малко повече, да се уверя, че тренирам достатъчно и не пропускам удари. Това все пак е клей, имаш своите шансове и трябва да се възползваш.“, каза още световният №4.