Само в 7DniPlovdiv.bg

Криско вдигна жесток купон за юбилея! Голи момичета му танцуват и го дърпат, а приятелката му… (СНИМКИ)

Виктор Марев15.05.20181min4320
krisko-otpraznuva-chrd-s-macki-bez-drehi-s-oblechenoto-si-gadje-i-vliubena-v-nego-fenka-na-scenata-snimki-ot-kupona-3

Един път в живота човек става на 30 години – и Криско го отбеляза повече от подобаващо.

Най-хитовият изпълнител у нас избра за луд купон клуб в Пловдив. Нощното заведение се пръскаше по шевовете от посетители, дошли да кажат на рожденика „Наздраве!“ и да куфеят на римите му.

Неотлъчно до Криско на купона бе гаджето му Цвети. Тя държеше възлюбения си изкъсо и въпреки това през нощта градусът се вдигна и нещата тръгнаха към оргия. Всичко започна с пищна торта, която Криско получи – обкичена с корона, цялата в надписи. А до първата торта имаше втора. Между сладкишите се въргаляха долари, писа „България Днес“.

Юбилярят се отблагодари на всички с изпълнението на няколко свои парчета. По едно време на сцената се качи влюбена в Кристиян фенка, която стоеше до него и го наблюдаваше, без охраната да й каже нищо.

Дамите из публиката не спряха да го дърпат за селфита и поздравления, а той прие всичките. Имаше и няколко танцьорки, полуоблечени, които му правеха компания, докато той пее. За разлика от тях любимата му Цвети беше попрекалила с дрехите.

Специална маса в заведението бе запазена и за близките приятели на Криско, на която се изляха доста бутилки скъпа водка, чиято единична цена е 80 лв.