Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Акрапович продължава да лази по нервите на футболистите! Ето как ги подлудява и държи далеч от нощния живот, но …

7 Dni Plovdiv11.05.20181min530
Бруно Акрапович - тренировка

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович продължава да лази по нервите на футболистите и да ги подлудява. Босненският специалист държи изключително много на дисциплината в отбора и е затегнал здраво юздите. Една от целите на Акрапович е да държи възпитаниците далеч от запоите по нощните заведения по време тренировъчната седмица.

Когато босненецът пое отбора, той сюрпризира неприятно отбора като привикваше играчите на тренировки още в 8 часа сутринта. Акрапович до последно държеше тима в неведение за часа на следващото занимание. Сега Бруно използва и малко по-различна тактика научи 7DniPlovdiv.bg. Наставникът на черно-белите нерядко променя часа на плануваната тренировка. Например той обявява, че заниманието ще се проведе от 18:30 часа,  но изведнъж решава да ги привика в 10:30 часа сутринта. Понякога специалистът мести и вечерята на отбора с час напред или назад.

Черно-белите не се представяха никак убедително по време на редовния сезон и плейофите във Втората осмица, но Локомотив продължава да се бори за квота за Лига Европа чрез баража, който гарантира седмото място. Футболистите може да са изнервени от методите на Акрапович, но смърфовете са много близко до Европа, въпреки че не блестяха в мачовете досега, макар че често и съдиите ги ощетяваха.

Босненският специалист се ползва и с подкрепата на собственика Христо Крушарски. Акрапович държи здраво юздите и не позволява на играчите да му се качат на главата, камо ли пък да си помислят да го сготвят, което се твърдеше за предишни треньори на „Лаута“.