Само в 7DniPlovdiv.bg

Шок! Рени взела съдбоносно решение на 24 години, певицата крие аборт от…

Чудомир Пеев11.05.20181min10820
рени1

Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24 години. Тогава изпълнителката заживява в Кипър, където има много участия. По това време тя пее поп и джаз музика. Докато се развива професионално, фолкаджийката се запознава с чужденец и между двамата пламва бурна любов.

Романсът им продължава цели 2 години, когато Рени научава, че е бременна. Приятелят й поставя условия, че трябва да се превърне в майка, която си стои вкъщи и домакинства, и затова трябва да зареже музиката.

“Рени категорично му отказала и заявила, че това няма как да се случи, защото пеенето е нейният живот. Между нея и приятеля й настанали драми. Точно тогава тя решила, че това не е човекът, с когото ще гради бъдеще, и взела трудното решение да махне детето”, разказа пред вестника близка приятелка на изпълнителката на “Като птица съм свободна”.

Години по-късно Рени не искала да разкрие името на мъжа, от когото забременяла, тъй като той отдавна е затворена страница за нея. Чалгарката не искала да си спомня за трудните времена и продължава живота си напред.

В момента тя отново е свободна, след като се раздели с бащата на децата си. Въпреки направения аборт певицата не е имала проблеми отново да забременее и да има наследници.

Сега Рени се наслаждава на свободата си, като се отдава на екзотични пътувания и разголени селфита. Все по-често тя си пуска провокативни снимки, на които е напълно гола. Тя не крие и гърдите си за радост на почитатели й, пише “България днес”.

“Нямам мъж до себе си. За сметка на това имам много ухажори, които се притесняват да направят решителната крачка. Вероятно се плашат от силна и известна жена”, коментира преди време изпълнителката, която остава в историята с десетките си хитови парчета. В момента Рени отново се е отдала на музиката и планира хитове, които да я върнат на музикалната сцена с гръм и трясък.