Само в 7DniPlovdiv.bg

ИЗВЪНРЕДНО! И Крушарски поиска главата на шефа на съдиите и изригна: Защо не ме заплашват със СМС–си? На мен ми пишат само жени!

7 Dni Plovdiv04.05.20181min1320
Локо Пд-Славия34

Собственикът на Локомотив  Христо Крушарски изригна срещу съдийството на Ивайло Стоянов – Сватбата в мача срещу Славия. Босът на черно-белите се стана поредният, който поиска оставката на новия шеф на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев.

“Направо ни заклаха през първото полувреме. Язък, че шефът на съдиите е от Пловдив. Веднага да си подава оставката, да си събира куфарчето и да се прибира у тях. Били го заплашвали. Той с какво иска с перце ли да го галят. Днес през първото полувреме беше тотално клане. Хубаво, че срещнах съдията по стълбите, че второто полувреме свири по- добре. Така не трябва да продължава. Следващия път при такова клане ще седнем на терена и няма да играем и колкото искат голове да ни вкарат. Призовавам всичките колеги да спрат да натискат съдиите. Ето, мога да си покажа телефона, едни СМС не съм пратил. Мен защо не ме заплашват със смс-си? На мен ми пишат само жени. И пак казвам- този шеф на съдиите утре да подава оставка и да се омита”, заяви побеснелият  Крушарски.