Само в 7DniPlovdiv.bg

Актрисата Яна Маринова разкри жестока лична драма, разтърсила живота й! Загубила е майка си по изключително жесток начин…

Виктор Марев17.04.20181min6350
Яна Маринова

Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка лична драма. Красавицата споделя, че майка си отива от мъка заради алкохол и хапчета, които смесва с години, научи HotArena.

Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той беше син на дипломат. Отначало всичко уж вървяло по мед и масло, докато той не ни напусна. Мама рухна.

Обичаше го прекалено силно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше мъката с алкохол”, разказва Маринова.

В последствие лекарите предписали успокоителни на родителката й, която често ги смесвала с алкохол. За да я извадят от депресията се наложило да се намеси и бабата на Яна. В продължение на 30 години жената се борила, заедно с внучката си, за живота и здравето на дъщеря си. Но не успели да я спасят.

Заради рак на белите дробове майката на актрисата почива по време на снимките на филма „Фамилията”.
Заради разклатената си психика тя не може и да се грижи ефективно за нея.

„Имаше дни, в които карах само на сухар, намазан с масло, а после станах сервитьорка като ученичка, за да изкарвам някой и друг лев. Но въпреки това не обвинявам мама. Тя ме учеше, че няма „не мога”. И щом искам, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше”, казва Яна.