Само в 7DniPlovdiv.bg

Брутално! Гардове пребиха фенове на Ботев! Потърпевш разказа какво се е случило!

7 Dni Plovdiv16.04.20181min1150
Ботев-Славиа21

Частни охранители са нанесли тежък побой на двама фенове от агитката на ПФК „Ботев“. Инцидентът е станал в неделя в популярно заведение, което се намира непосредствено до ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“. За това сигнализира един от потърпевшите, който пожела да запази анонимност, пише Марица.

В неделния следобед двамата запалянковци решили да изпият по бира в бара и се настанили на втория етаж. Малко по-късно били помолени да се преместят долу, тъй като горе трябвало да се чисти.

След като слезли на приземното ниво, един от феновете започнал словесна борба с млада сервитьорка, която читателят ни описа като доста конфликтна. „Имаха някакви диалози двамата, не ги чух точно какво си говореха. Единствено си спомням как той ѝ каза, че ако не била момиче, щял да я нашамари“, разказа потърпевшият футболен фен.

Дамата решила да сигнализира на частната фирма, която се занимавала с охраната на заведението. Казала им, че е заплашвана от агресивни ултраси. Запалянковците абсолютно отричат да е имало каквито и да е било заплахи от тяхна страна.

Минути по-късно пристигнали и сотаджиите – с две коли в бара се появили 7-8 грамадни мъжаги. „Не поискаха да разберат за какво става въпрос, не потърсиха обяснения! Можеха просто да ни кажат се махнем ако не искат да сме им клиенти, както е редно“, разказаха канарчетата.

Вместо това охранителите ги подхванали директно с пердах – първо започнали да ги блъскат в самото заведение, докато не излязли навън, а след това ги ступали директно на булеварда.

„На мен окото ми е синьо. Събориха ме на плочките и си ожулих главата от другата страна. Моят приятел и той пострада доста. Вчера си е извадил медицинско, ще го направя и аз. Не е редно това отношение – ние си пием бира в неделя, а те ни викат, че сме пияндета и алкохолици, а след това се хвърлят да ни бият. Все едно сме се върнали в годините на мутрите“, заключи анонимният фен на канарчетата.