Само в 7DniPlovdiv.bg

Акрапович каза за конфликта със звезда на отбора и отсече: Няма как да се класираме за Лига Европа, ако играем както …

7 Dni Plovdiv15.04.20181min630
Локо Пд-Етър15

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович не спести критиките си към отбора след измъчената победа с 1:0 срещу Етър. Босненският специалист дори бе доста краен.

“Поздравявам Етър, които играха много силно. Определено имахме проблеми да контролираме мача. Отново се видя старата ни слабост да не можем да реализираме положенията си и накрая треперехме за резултата”, призна треньорът на Локомотив.

“Юрица Булят дойде без почти никаква физическа подготовка, затова не игра днес. И той, и Стивън Езе са добри футболисти и ще имат шансове да се докажат в мачовете до края на сезона. Стивън първо отсъстваше заради участието си в националния отбор на Нигерия, а след това 6 дни беше на антибиотици. Затова не беше в стартовия състав. Нямам конфликт с Аралица. Анте Аралица  да се сърди колкото си иска за смяната, аз пък се сърдя за пропуските”, продължи Акрапович.

“Ако играем както през първото полувреме, няма как да се класираме за Лига Европа. от второто съм доволен, но трябва още доста работа”, завърши Акрапович