Само в 7DniPlovdiv.bg

Балъков побесня заради съдийството на „Лаута“: Имам търпение, но това беше ужас! Реферите никога няма да свирят за нас, а днес ни трябваше едно правилно решение!

7 Dni Plovdiv15.04.20181min1540
Локо Пд-Етър17

Треньорът на Етър Красимир Балъков бе бесен след края на мача срещу Локомотив. Видимо афектираният герой от САЩ 94 избухна срещу съдийството заради неотсъдена дузпа в полза на болярите.

„Имам огромни претенции към съдийството. Още по време на мача ми се обадиха по телефона и ми казаха, че е имало чиста дузпа за игра с ръка. Това стана веднага след ситуацията. Имам търпение, но то бива, бива… ужас. По-добре да си изпадаме във втора дивизия и да си играем там”, ядосваше се Бала.

“Предният мач ни вдигат засада, а няма никаква. Днес има игра с ръка, а няма дузпа. На нас ни трябва само едно положение, за да си го вкараме. Кога съдиите ще свирят и за нас? Никога! Ние нямаме лоби!

“Срещу Локомотив диктувахме играта на терена и мисля, че бяхме по-добрият отбор. Просто не ни достига едно правилно решение на съдията. Не искам нещо, което го няма. Искам да свирят това, което се случва на терена. Малко съм афектиран, но трябва да ме разберете, защото тези неща се случват много често.

„През целия мач диктувахме нещата на терена. Локомотив имаха една ситуация, която не трябва да се случва, не може да ни хващат на контраатака на техен терен, но ние търсим успеха все пак и момчетата я изиграха правилно, за да отбележат.Мисля, че бяхме по-добрият отбор”, заяви Бала след поражението на „Лаута”.

„Отиваме на баражи, то е ясно. Готвим се за тях, няма никакво напрежение. Дори и днес да бяхме победили, много малки бяха шансовете да си гарантираме оцеляване.”

„Аз пристигнах през зимата. Знаете колко точки имаше отборът и каква тежка програма имахме след това. Ние сме отборът в А група с най-нисък бюджет. Може да имаме добър отбор, но го сглобихме благодарение на моите контакти и познанствата ми, за да вземем трима-четирима футболисти, които ни дърпат напред. Футбол без пари не се играе.”

„Сега трябва да се обиграваме и да си свършим работата на баражите. Дали ще играем срещу Витоша или Пирин, или някой друг, в тези баражи само резултатите са важни. Няма какво да избираме, играем за победа във всеки мачи ще видим колко точки ще съберем до края.”, коментира Балъков.