Само в 7DniPlovdiv.bg

Капитанът на Локо обяви какво е най-хубавото нещо, което му се е случило! Разкри и как се отрази напускането на Камбуров!

7 Dni Plovdiv14.04.20181min230
Веселин Марчев радост след гола във вратата на Септември

Капитанът на Локомотив  Веселин Марчев даде любопитно интервю за предаването “Преди кръга“ по Диема спорт. Той говори за предстоящия мач с Етър, за целите на отбора, за шансовете черно-белите да се класират за Лига Европа, за  феновете на смърфовете, а за финал каза какво е най-хубавото нещо, което му се е случило.

“Смятам, че Етър са добър отбор и имат добър треньор. Мисля, че ще ни е трудно да ги победим. Дано покажем добра игра. Ако победим, няма какво да се случи повече. Разликата е голяма и ще си гарантираме на 100% мястото сред първите два тима в групата, за да играем баражите за седмо място“, започна Марчев.

“Вие знаете още преди първия мач имахме доста проблеми и с напускането на Мартин Камбуров, доста напрежение имаше. Успяхме вдигнахме се. Мисля, че малко не ни достигна за Първата шестица, но като погледнем реално, по-добре, че сме в долната половина. Там имаме повече шансове да се класираме за Европа чрез евентуален бараж“, продължи Веселин Марчев.

“Отговорността да си капитан е по-голяма. Всички погледи са вперени в теб. Трябва да поведеш момчетата, да им даваш пример“.

“За мен лично е най-сладко да поведеш. Най-трудно е това и най-хубаво е радостта на съотборниците“.

Запитан за доброто му сътрудничество с Димо Бакалов, Марчев обясни:

“В Сливен играехме заедно познаваме се. Играли сме доста мачове заедно. Има разбирателство, радвам се, че се получава“.

“Израснал съм тук. Познавам обстановката в клуба, феновете и съм родом от Пловдив, така че Локо може да се каже, че е на сърцето ми“.

“Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек – да му се роди син, дъщеря. Промени ме бащинството. Направи ме по-отговорен. Нямам претенции какъв да стане, ако реши да се занимава с футбол, ще го подкрепя“, коментира за финал Веско.