Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на Берое изненадващо обяви какво правят в Ботев, за да може канарчетата да оцелеят и отсече: Нямаше как да ни е лесно срещу такъв отбор!

7 Dni Plovdiv14.04.20181min1540
Александър Томаш

Треньорът на Берое Александър Томаш похвали своите футболисти, феновете на отбора и … отбора на Ботев след спечелената Битка за Тракия. Той обяви гласно нещо много важно,касаещо тима на канарчетата и пловдивския клуб като цяло.

“Футболът е емоция. Когато успееш да овладееш емоцията и да бъдеш реален, се получават много неща. Благодаря на футболистите и публиката. Чисто спортно-технически не беше най-добрия мач като продукция. Но за характера, който показаха футболистите и желанието в много ситуации, само мога да ги похваля.В този мач успяхме да отбележим четири гола. Но играем серщу отбор, който 3-4 години израства постоянно. Това е отбор с доста добри индивидуалности и не е лесно. Ботев е отбор, който от 3-4 години, постоянно израства. Да, те си имат своите проблеми. Продават постоянно своите футболисти, за да оцеляват, но да не забравяме, че този отбор е носител на Купата и Суперкупата на България. Нямаше как да ни е лесно срещу такъв тим. Тази победа само може да ни кара да даваме повече, да се трудим и подобряваме. Не е момента да бъда критичен пред обществеността, ще бъда критичен към футболистите в съблекалнята.

Най-важната цел е да се възстановим по най-добрия начин. Срещу Лудогорец ще се надиграваме. Във всеки един мач Берое излиза да се надиграва”, коментира  Томаш.