Само в 7DniPlovdiv.bg

Самуилов предизвика еуфория след бултрасите: Направихме не една, а две крачки напред за построяването на Колежа и придобиването на Ботев!

7 Dni Plovdiv02.04.20181min1260
Георги Самуилов и Палийски

Финансовият благодетел на Ботев Георги Самуилов  проведе дългочаканата среща с  кмета на Пловдив Иван Тотев. Бизнесменът и градоначалникът разискваха въпроса с концесията на стадион Христо Ботев. В срещата участие взе и президентът на канарчетата Ангел Палийски.

„Срещата с кмета премина добре. Бъдете малко по-търпеливи, нужно ни е още малко време, за да изчистим някои нюанси. След около 10-на дни ще ви дадем по-точна информация. Днес бе направена не една крачка, а две към това Ботев да има стадион, а също и да има нов собственик“, обяви Самуилов след срещата в Общината.

“Ще дадем специална пресконференция. Феновете също трябва да бъдат търпеливи. Досега сме търпели толкова време, знаете какви са процесите в Ботев. Има неща, които са технически, юридически, които трябва да се изчистят. Най-отговорно заявявам, че всичко ще стане както трябва. Оптимист съм. Между 16 и 20 април ще направим официална пресконференция“, каза още благодетелят на канарчетата.