Само в 7DniPlovdiv.bg

Смразяващо кръвта ВИДЕО! Полицай и майка бият и гасят цигари в дете! Държавата спи – не го дава на баща му…

Виктор Марев21.03.20181min16020
1521634622-97444-660-370

Изключително тежко видео бе разпространено от Петър Низамов -Перата тази сутрин. 

Ето какво написа Низимов по случая: Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от “Закрила на детето” – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !

Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : “НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?” Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА. “Майката” или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.

НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива “служители” от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители.

ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ ! Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури. А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му. Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България ! Служителите от От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни ! А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине. Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса.

Полицай и майка БИЯТ И ГАСЯТ ЦИГАРИ В ДЕТЕ, под тяхно настойничество .

Внимание ! Разпространи незабавно !Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от "Закрила на детето" – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ ! НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : "НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?"Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА. "Майката" или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова. НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива "служители" от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители. ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ !Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му. Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България !Служителите от От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни ! А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине. Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса. ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в 20 март 2018 г.

 

По-късно Перата разпространи и снимка на приятеля на майката и публикува ново съобщение.

“Това е приятелят на майката . Насилникът на детето Патрик от Стара Загора. ОКАЗВА СЕ , ЧЕ БАЩА МУ Е БИВШ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !
Внимание ! Разпространи незабавно !
Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от “Закрила на детето” – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : “НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?”
Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА.
“Майката” или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива “служители” от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители.
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ!

Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.
А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му.
Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ.
Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България !
Служителите от

От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни !
А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.
Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса.

ГЛЕДАЙТЕ НИ !
ЗАПОЧВАМЕ !”, закани се Перата.