Само в 7DniPlovdiv.bg

БОМБА! Палийски урежда нов собственик на Ботев! Президентът на канарчетата замина за …

7 Dni Plovdiv21.03.20181min5310
Ангел-Палийски-за-сайта-

Решението за проблемите на Ботев най-накрая е на път да се намери. Канарчетата са много близо до осигуряването на нов собственик на клуба, който официално да поеме делата при пловдивчани. Треньорът на Ботев – Николай Киров, хвърли бомбата, обявявайки, че президентът на клуба Ангел Палийски в момента се опитва да уреди въпроса около собствеността на клуба. За целта той е в чужбина. Всички, свързани с жълто-черната идея, се надяват въпросът със собствеността да се изясни максимално скоро.

“Канарчетата” в момента са в пауза заради националните отбори, но в последните дни в медийното пространство се появиха обезпокоителни за клуба информации.

Ето как отговори на тях Киров пред колегите от plovdivnews:

“Може би неяснотата поражда тези неща. Знам, че в момента президентът Палийски се занимава точно с тези работи и е в чужбина. Надявам се в близките дни всичко около нашата собственост да е ясно. И аз, и целият ми екип, и отбора желаем това да стане”, заяви Киров.

Белия коментира и привличането под наем на Жоао Пауло:

Неговото привличане се оказа доста важно за нашия отбор. Аз лично настоявах за това привличане и се радвам, че със съдействието на президента Палийски успяхме да го привлечем в нашия отбор, защото той както в момента, така и надявам се в бъдещите и мачове да е основна фигура в състава ни. Той познава отлично обстановката и по най- бързия начин успя да се адаптира към отбора.

Специалистът каза мнението си и за бъдещия официален трансфер на звездата на Дунав Васил Шопов.

Постоянно се мисли на тази тема. Наясно сме какво трябва да представлява отбора от лятото. За мен е важно Васил Шопов да бъде привлечен. Аз лично съм водил няколко разговора с него. Той е съгласен да бъде привлечен в нашия отбор, но от тук нататък вече трябва да бъдат уточнени условията, при които да бъде привлечен. Знаете, че от лятото той е свободен агент.