Само в 7DniPlovdiv.bg

Бивш футболист на Локомотив стартира уникален бизнес! Готви се да инвестира куп пари в родното село на … Христо Крушарски!

7 Dni Plovdiv20.03.20181min3110
SONY DSC

Една от най-колоритните фигури в бургаския футбол Стойко Сакалиев инвестира солидни ресурси в селски туризъм. Той е решил да изгради къщи за гости и битови комплекси в село Говедарци, което се намира в Рила, както и да инвестира в други начинания свързани със селския туризъм, разкриват колегите от Kotasport.com.

7DniPlovdiv.bg припомня, че Сакалиев е и бивш футболист на пловдивския Локомотив. Говедарци пък е родното село на собственика на черно-белите Христо Крушарски. Дори се носят информации, че между Сакалиев и Крушарски има и роднинска връзка.

В последните години Сакалиев се занимава със строителен бизнес, където постигна добри резултати. Сега усилията му са насочени към още едно поприще. Така той изцяло ще се отдаде на бизнеса си.

Сакалиев е бивш играч на Нефтохимик, където изгря за сериозния футбол. След това направи много шеметна кариера в ЦСКА, но тежка травма буквално го пресече за две години. Той успя да се възстанови, но не можа да върне старата си блестяща форма, която му позволи да стигне дори и до националния отбор.
Саката рита за Академик София, а в последните си футболни години се състезаваше за тимове от Малта. Сега обаче се е насочил много сериозно към бизнеса. Той е популярен с много интересното си чувство за хумор и сред приятелите си има славата на много голям зевзек. В това отношение много си прилича с Милен Георгиев, който също развива успешен бизнес и е много голям шегаджия. Двамата са и много добри приятели…