Само в 7DniPlovdiv.bg

Ексклузивно! Румен Радев изпрати писмо на Катя от “Ритон”! Ето какво й написа президентът… (СНИМКА)

Виктор Марев19.03.20181min31710
katya

Поздравителен адрес от Румен Радев получи за юбилея си Катя от “Ритон”. Нежната половинка от дуета бе рожденичка вчера, 18 март.

“Уважаема госпожо Михайлова, приемете най-искрени поздрави по повод Вашата годишнина. Поднасям уважение към музикалния Ви талант и артистична класа, които вложихте в неподражаемия стил и успеха на обичания дует “Ритон”.

Аплодисменти за умението Ви да приемате популярността като отговорност и стимул за създаване на още красиви и запомнящи се песни. Желания Ви здраве и нови професионални успехи. Честит празник!”, се казва в поздравителния адрес, подписан от Румен Радев.

Честитката бе публикувана в официалната страница на “Ритон” във “Фейсбук”. На свой ред музикалното семейство благодари на президента за оказаната чест, както за личния празник на Катя, така и за признанието и позитивните му думи за творчеството на дуета.

Поздравителният адрес е заварил рожденичката в Истанбул, откъдето със Здравко си пуснаха няколко снимки от прочутия площад “Таксим”. Дуетът си е подарил няколкодневна почивка край Босфора преди националното турне, което започва на 16 май в Русе и ще премине още през Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен, информира Пик.