Само в 7DniPlovdiv.bg

Коварна болест тръшна жената на Краси Радков на легло! Тежка диета я докарала до това състояние…

Виктор Марев18.03.20181min8880
Краси Радков

Станислава Генчева, жената на Краси Радков, е с лекарска забрана доживот да спазва диети, след като се е поболяла сериозно, научи “Ретро”. Амбициозната актриса никога не е страдала от наднормени килограми, но въпреки това като всяка жена периодично се подлагала на всевъзможни ограничения, за да пази талия.

Покрай Краси Радков, който е един от най-желаните актьори за частни партита, половинката му си създаде доста контакти из цяла България. Когато комикът не може да поеме ангажименти, ги прехвърля на жена си. Миналата година например Генчева се изяви като водеща на сватбата на Фики Стораро и Гюлджан. А преди нея изкара за семейния бюджет 4-цифрен хонорар от бившата министърка Долорес Арсенова, за да води тържеството за брака на сина ѝ Калоян.
По тази схема в семейството на Краси Радков до неотдавна постъпвали солидни доходи – суми, за каквито в театъра двамата актьори биха работили цяла година.

Машината обаче забуксувала, след като преди едно участие Станислава се обринала и се наложило да откаже ангажимента в последния момент. Установило се, че заради поредната диета Генчева е развила алергия към някои храни. Резултатите при прегледите не били никак обнадеждаващи, а докторите констатирали, че вследствие на нередовното недохранване организмът на актрисата бил изтормозен и изтощен.

С тотално разбит имунитет жената на Краси Радков едва изкарала зимните месеци, тъй като и при най-малкото застудяване се разболявала. Вирусите я атакували през седмица и било почти невъзможно Станислава да поема ангажименти за частни партита. За да не изпуска парата, последните месец-два мъжът ѝ почти не се прибирал у дома си и поемал, колкото е възможно, и нейните участия.

Лекарите изрично инструктирали Генчева, ако ѝ е мило здравето, да забрави за изтощителните диети и да си изгради култура на хранене