Само в 7DniPlovdiv.bg

Ексклузивно! Митко Пайнера проговори за отношенията си с Лили Иванова: Разделихме се защото се правеше на тинейджърка…

Виктор Марев17.03.20181min20360
mitko-painera-razdelihme-se-s-lili-zashtoto-se-praveshe-na-tiineidjarka-sajaliavah-za-desi-slava-vijte-kakvo-kaza-za-kameliia-i-andrea-1

Договор с фирмата от Димитровград имат около 70 изпълнители, съжалявах за Деси Слава, когато си тръгна Целта на “Пайнер” е да създава актуални изпълнители, които да бъдат желани за участия“, споделя Митко Димитров – Пайнера.

Малцина знаят, че при него примата на българската естрада Лили Иванова записва един от най-успешните си албуми „Готови ли сте за любов“. В този период Лили решава да смени стила си и да се харесва и на по-младата публика.

„Аз лично я съветвах да не се прави на тийнейджърка на сцената, защото за нея ще бъде трудно в този жанр. Казах да си държи на традиционните почитатели, които я уважават, защото за младите рокаджии имаше певици като Милена, Тя не се съгласи и решихме да се разделим“, споделя Пайнера.

Той разказва, че когато Деси Слава си е тръгнала от компанията е съжалявал, но ето, че днес пътищата им отново са се пресекли и двамата отново работят заедно.

За Андреа и Камелия Митко Димитров заявява:

„Винаги излиза някой да си генерира актуалност, като започне да коментира “Пайнер” – фирмата и лично мен, при това много нелепо и неоснователно. Но не бих коментирал всичко казано по мой адрес, защото имам уважение към хубавото, което сме имали в предишни години.
В интерес на добрите години не искам да правя коментар, имали сме хубави години и с Андрея, и с Камелия, заради успехите не бих си позволил да кажа нищо лошо за тези изпълнители.

Защото, ако кажа нещо лошо, ще обидя и себе си. Аз съм ги рекламирал тогава, правил съм всичко възможно за техния успех и ако сега излезе, че съжалявам, все едно излагам и себе си на позор, аз така го разбирам“,отсича шефът на музикалната компания в интервю за 24 часа.

Източник: Хот Арена