Само в 7DniPlovdiv.bg

Скандал! Докато Нинова гази в наводненото Брегово, Миков й заби нож в гърба! Излезе в ефир и започна да хвали Борисов…

Виктор Марев14.03.20181min58650
Михаил Миков

Приватизацията на естествени монополи винаги има отражение върху политиката. Схващането, че държавата е лош стопанин всъщност е подмяна на истината, че стопаните на държавата са лоши. И именно това доведе до крайнолибералното схващане “всичко за продан”. Това коментира пред България он еър бившият лидер на БСП Михаил Миков.

 “Трябва да стане ясно каква е позицията на държавата. Работата и на управляващите, и на опозицията е да реализират свои политически платформи и да сменят политиката не само за ЧЕЗ, а за всички подобни дружества”, посочи Михаил Миков.

Бившият лидер на БСП подчерта, че г-жа Гинка Върбакова и скандалът, който избухна, могат да бъдат повод, но не и знак за разрешаване на такъв голям политически и юридически въпрос. А именно – как държавата си връща контрола.

“Не виждам изгледи за предсрочни избори”, коментира още Михаил Миков. По думите му коалицията към момента показва дадена стабилност. “Въпреки скандалите, правителството показва кондиция за управление”, добави той и по този начин нанесе страшен удар по настоящия лидер на БСП Корнелия Нинова, която нееднократно изявява желание за предсрочни избори. И то в момент, когато тя се пъне да вдига рейтинга на партията, газейки с гумени ботуши в наводненото Брегово.