Само в 7DniPlovdiv.bg

ФОТОФАКТ! Ето защо Локомотив го грози много сурово наказание, въпреки че виновен за всичко е играч на Берое! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv11.03.20181min3460

Отборът на Локомотив (Пловдив) може да получи нова санкция – лишаване от домакинство заради ексцесиите по време на мача с Берое, твърди TribunaPlovdiv.bg. Както е известно, „черно-белите“ загубиха с 2:0 от “зелените“ след силна игра на гостите през второто полувреме. В 61-ата минута на срещата футболистът на Берое Карлос Охане влезе в конфликт с щаба на Локомотив, след като изрита масажиста Благой Вангелов. След това целият щаб на „смърфовете“ скочи срещу играча на гостите, а Симеон Райков дори се опита да го изрита.

Колегите от TribunaPlovdiv твърдят, че делегатът на срещата е предявил желание да погледне записите от нахлуването, тъй като е получил информация за нахлуване от запалянко на Локомотив. В записите от телевизията държаща правата за срещата, става ясно, че наистина такъв привърженик има. Това е известен запалянко на клуба с инициали Р.В. и не е изключено “черно-белите“ да отнесат строго наказание, aко делегатът впише ситуацията в доклада си.