Само в 7DniPlovdiv.bg

Днес погребаха Жоро Джевизов – Плъха! Брат му отправи сериозни закани към жената на доктора… (СНИМКА)

Чудомир Пеев09.03.20181min41250
Свещ - починал

Днес роднини и приятели погребаха убития при опит  за кражба Жоро Джевизов – Плъха. Това се случва седмица след като трупът му бе открит върху кола зад Областната управа. Тялото е освободено с разрешение на наблюдаващия прокурор, след като са приключили всички експертизи, които ще бъдат необходими за разследването. Около трийсетина души изпратиха Джевизов на Рогошко шосе. В квартала имаше засилено полицейско присъствие, няколко патрулки на Шесто районно следяха да няма провокации.

В  Столипиново темата за убийството продължава да е сред най- коментираните.

В личният си профил, братът на  Джевизов – Илия, категорично заявява, че ще съди както доктор Димитров, така и съпругата му. От текста се разбира, че причината за това са разказите на жената, които според него са лъжа.

„Ще се борим до край за теб, братко”, пише Илия в профила си.

Самият Джевизов е осъждан цели 9 пъти за кражби, което на практика означава, че извършените от него престъпления са в пъти повече. Той има близо 30 регистрации за различни престъпления в полицията, но не всяко от тях е стигало до съда.

Дори негови съседи в квартала коментират, че махалата е пропищяла от него и всички си отдъхвали, когато влизал в затвора, за да излежи поредната си присъда.

Източник: Trafficnews.bg